Локо Пд взе Кавдански, шестима нови подписаха със "смърфовете"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
20:32 / 25.07.2010
5300
Бившият футболист на Славия Мартин Кавдански ще играе в Локомотив Пд през следващите два сезона, предаде Гонг. Името на защитника започна да се спряга за трансфер на "Лаута" още в края на миналия сезон. След като не успя да си уреди трансфер в чужбина, бранителят се присъедини към "черно-белите" едва седмица преди старта на шампионата.

Освен Кавдански, договори с Локо Пд подписаха още пет нови попълнения. Дошлите на проби през миналата седмица - защитникът Джереми Родригес и нападателят Басил дьо Карвальо, парафираха с пловдивчани за една година.

Братът на Юнес Бенжелюн - Самир, също се обвърза с Локомотив, но за две години. Така френската колония на "Лаута" се увеличи сериозно и вече наброява четирима души.
Най-дълги договори подписаха привлечените от Марица Пд млади надежди Пламен Крачунов и Цветан Йотов. Двамата се обвързаха с "черно-белите" за следващите 3 сезона.
По този начин в Локо Пд могат да се похвалят с може би най-мащабната селекция през летния трансферен прозорец. Освен шестимата, "смърфовете" взеха още Христо Златински, Мартин Керчев, Емил Аргиров и Себастиан Лучини. Към тях може да прибавим и юношите на клуба Георги Петров - Геша и Ивайло Герджиков.

Пълният състав, на който Христо Бонев ще разчита през новото първенство ще бъде представен на привържениците на Локо Пд преди последната контрола срещу Марица. Двубоят е в понеделник от 18 часа на "Лаута".


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).