Президентът на ФК Сливен: Спартак (Пд) е поръчков отбор на Бербатов с комплексарско поведение! Играе нагласени мачове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:10 / 24.08.2023
8307
Президентът на третодивизионния ФК Сливен Ивайло Русков отправи брутална атака към отбора на Спартак (Пловдив). Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че преди няколко дни "гладиаторите" разгромиха Сливен с 21:0 в мач от третия кръг на Трета лига - Югоизточна група.

Според Русков обаче Спартак бил поръчков отбор на Димитър Бербатов, участвал в нагласени мачове, а поведението на футболистите при въпросната победа с 21:0 било комплексарско.

Ето какво заяви Ивайло Русков в предаването на Sportal.bg “Часът на Трета лига“:

Не смятам, че 21:0 е справедлив резултат. Играеш срещу 14-годишни деца и да тръгнеш да се напъваш до последно, да вкарваш голове и да гониш до последната минута, това за мен е комплексарско поведение от отбор като Спартак (Пловдив).

Не може да водиш с 16:0 и да пресираш противника до тяхната врата. На кой се доказваш, какво доказваш? Че си много велик футболист или че си на върха на футболната си кариера?

Това са отбори, които поръчково са назначени от Димитър Бербатов като Спартак (Пловдив), Карнобат ...

Бербатов пита така ли ще правим футбол с резултати като 21:0. А по-добре ли е да се играят такива нагласени мачове като на Спартак (Пловдив)? Бият първите 6 в класирането, а пък падат от 16-ия или 17-ия (не помня коя позиция тогава заемаше отборът на Карнобат).

Как може миналия сезон Карнобат да падне от последните 4 отбора в Трета лига и след това да победи последователно в 7 мача отборите от Топ 6?


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).