БФС благодари на Зико за използването на стадионите "Христо Ботев" и "Локомотив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:00 / 16.08.2023
3749
Българският футболен съюз изказва искрените си благодарности на Община Пловдив и лично на кмета на града Здравко Димитров за възможността представителните национални отбори на България – мъже и жени, да използват безвъзмездно стадион "Христо Ботев“ и стадион "Локомотив“ в Пловдив за предстоящите си двубои през септември. Това се казва в официално съобщение от футболната ни централа.

На 7.09. селекцията на Младен Кръстаич посреща Иран в приятелска среща преди гостуването на Черна гора три дни по-късно, като двубоят ще се играе на наскоро реновирания "Христо Ботев“. На 26 септември пък женският ни тим приема Косово на стадион "Локомотив“.

Днес в Пловдив бе проведена поредната ползотворна работна среща за доуточняване на детайлите около гастрола на националните ни отбори, на която присъстваха кметът Здравко Димитров, заместник-кметът "Спорт, младежки дейности и социална политика“ Георги Титюков, техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов - Гонзо, както и представители на администрацията на БФС.

Всички страни споделиха задоволството си от постигнатото споразумение и убеждението, че двата двубоя през месец септември ще се превърнат в същински спортен празник за града, уточниха от БФС.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).