Попов: С Неделев винаги сме си казвали, че искаме един ден да играем заедно в Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (12)
13:18 / 16.08.2023
7875
Най-новото попълнение на Ботев (Пловдив) - Ивелин Попов, бе представен днес официално пред медиите, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Нападателят, който само преди два дни разтрогна договора си с Левски, ще играе с фланелка с №10 при жълто-черните.

Ето какво заяви бившият национал по време на представянето си:

Много се радвам днес да съм на това място. Първите ми впечатления са доста позитивни. Въпрос на време е отборът да започне да побеждава и да радва своите фенове.

С много от момчетата се познавам. През годините сме се засичали и в националния отбор, играли сме заедно. Атмосферата ми е позната. Знам какво означава Ботев и в какъв клуб отивам.

Засега всичко е перфектно. В съблекалнята се говори на няколко езика, но първите ми впечатления са добри.

С Тодор Неделев сме деляли 7-8 години една стая в националния отбор. Винаги с него сме си коментирали, че искаме и ще се радваме един ден да играем заедно в Ботев. Вчера сме се чули 10-ина пъти с него. Много е щастлив за мен. Той е един от символите на Пловдив. Не знам в детайли ситуацията около неговия трансфер, но моето мнение е такова: Някой, ако е сбъркал – има грешка, има и прошка. Всеки един от нас тук е бъркал.

Финансовият въпрос никога не е стоял на първо място за мен. Имаше и по-добри оферти. Но аз искам да помогна и да видя усмивката на феновете на Ботев по трибуните.

Още преди няколко месеца съм взел решението да напусна Левски. Казал съм го и на хората в клуба. Решенията в живота ми са си лично мои и никой няма право да ме съди за това. Успех на Левски. Искам и съм готов да изляза на терена с екипа на Ботев.

Станислав Генчев ми е бил и помощник-треньор в националния отбор, когато наставник беше Красимир Балъков. Познаваме се. Въпрос на време е отборът да тръгне. Трябват няколко победи, за да се върне увереността. Само работа и постоянство.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на Ивелин Попов!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).