Марица вече си осигури 14 волейболистки за новия сезон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:10 / 14.08.2023
1020
Марица (Пловдив) ще разчита на центъра Елена Коларова за сезон 2023-2024. Ели ще помогне в битките в Шампионска лига, НВЛ и Купа България.

Елен Коларова стана част от първия отбор през зимата на 2022-а година и два пъти е шампион и два пъти носител на Купата с женския отбор. Има общо 4 титли с школата – две шампионски отличия със старшата и две с младшата.

Волейболистката ще играе с номер 9 през новия сезон при шампионките.

Елена Коларова стартира кариерата си в школата на Деа спорт (Бургас), а след това се присъединява към школата на Марица.

Ели беше част от националния отбор до 19 години, който завърши на 8-то място на Световното първенство.

Елена Коларова става 14-та волейболистка на шампионките през новия сезон. Марица привлече националката Борислава Съйкова, американката Сиера ДеБел, в клуба се завърнаха Жана Тодорова и Лора Китипова, а в отбора остават Виктория Коева, Лора Славчева, Добрина Христоскова, Мила Пашкулева, Ива Дудова, Боряна Ангелова, Мария Кривошийска, Маргарита Гунчева и Мария-Габриела Миличевич.

ВК Марица (Пловдив) пожелава успех на Елена Коларова през новия сезон – нов златен дубъл и победи в Шампионската лига!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).