Изместиха представянето на Локомотив за вторник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
13:28 / 20.07.2010
5145
Официалното представяне на Локомотив Пловдив пред феновете преди старта на сезон 2010/11 бе изместено за вторник от 18 часа. Това решиха от ръководството на клуба. Първоначално се очакваше представянето, което ще бъде в контрола с Любимец на клубния стадион, да бъде в неделя. От клуба обаче решиха да дадат почивка на футболистите, които в петък вечер ще играят контрола в Гърция с Олимпиакос (Волос), след което им предстои дълго пътуване до Пловдив.

Припомняме, че за контролата с Волос има организирана екскурзия за фенове, като вече има осигурени два автобуса. Цената за пътни и вход на стадиона е 25 лева. От фенклуба съобщиха, че всички, които искат да подкрепят отбора в петък вечер, трябва да се запишат до утре, а в четвъртък само ще се запълват свободните места по рейсовете. Те ще отпътуват за Волос в четвъртък от 23.00 ч., като записалите се трябва да се явят на Лаута поне половин час по-рано.

"Смърфовете" продължават тренировките си в Банско и днес. Очакваните чуждестранни футболисти - нападателят Базил дьо Карвальо и защитникът Джереми Родригес все още не са пристигнали, научи Plovdiv24.bg. Треньорският щаб се надява те да пристигнат възможно най-рано, за да имат достатъчно време да оценят качествата им.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).