Фенове на Ботев нахлуха в базата в "Коматево", търсеха обяснение за резила от Тимур Дагуев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
11:49 / 13.08.2023
13430
Ядосани фенове на Ботев (Пд) се събраха снощи пред клубната база на "канарчетата" в Коматево след загубата с 0:1 от Хебър в Пазарджик.

"Жълто-черните" привърженици са недоволни от продукцията на своите любимци, които изиграха поредния слаб мач от началото на сезона. Те нахлуха в спортния комплекс и потърсиха лична среща с един от помощник-треньорите Тимур Дагуев.

Ядосаните привърженици са влезли в хотелската част на базата, но Дагуев не е бил в Коматево. Те търсят обяснения от него за закъснялата селекция и неубедителното представяне, съобщава dsport.bg. Феновете разговаряха с част от спортно-техническото ръководство и футболистите.

Plovdiv24.bg уточнява за своите читатели, че Тимур Дагоев не е в екипа на Станислав Генчев и не присъства в спортно-техническия щаб от 12 души, представен в официалния сайт на ПФК Ботев. Затова и не става ясно защо точно Тимур Дагуев трябва да носи отговорност за безобразното представяне на отбора.

Ботев започна сезона по кошмарен начин, като след 5 изиграни мача има само две точки, спечелени в градското дерби с Локомотив (1:1) и при визитата на Пирин в Благоевтрад (0:0).


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).