Възобновяват срещите на феновете на Локо на стадиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:49 / 20.07.2010
3276
След кратка лятна ваканция, ежеседмичните срещи на феновете на Локомотив Пловдив на стадиона се подновяват, съобщиха от фенклуба. Днес привържениците на "черно-белия" клуб се събират от 19 часа.

Една от основните дискутирани теми ще бъде екскурзията до гръцкия град Волос. Там в петък от 21 часа "смърфовете" ще играят с местния Олимпиакос. Вече са запълнени два автобуса с фенове, чака се заявка и за трети. Екскурзията - пътуване и вход за мача струва общо 25 лева.

Двубоят в петък вечер е последен за "смърфовете" по време на подготвителният лагер извън Пловдив. Отборът тръгва от Банско за Гърция в четвъртък сутрин. Последната проверка преди старта на сезона е тази неделя от 18 часа. На клубният стадион в парк Лаута Локомотив ще играе контрола с Любимец. На тази проверка ще бъде представен отборът за новия сезон, като за момента двама футболисти чакат одобрение от старши-треньора Христо Бонев. Това са Семир Бенжелюн и чаканият от Франция Базил дьо Карвальо. Освен тях в тима се чака и френски защитник, играл в кипърското първенство Джереми Родригес.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).