Кузманов ще преследва втора победа на турнир в Германия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:13 / 10.08.2023
754
Димитър Кузманов, който от тази седмица е 207-ми в световния тенис при мъжете, започна с убедителна победа на турнира от сериите "Чалънджър", който се провежда в германския град Меербуш, а днес трябва да си осигури място на четвъртфиналите.

Не преди 13:30 часа националът на България за Купа "Дейвис" ще играе срещу представителя на Белгия Майкъл Геертс, видя репортер на "Фокус". Димитър Кузманов е играл само веднъж срещу 287-ия в света тенисист, но го победи преди месец на друг "Чалънджър" турнир - в Сан Бенедето, Италия.

Поставеният под номер 6 в схемата на турнира български национал е единственият българин в турнира тази година. Миналия сезон Адриан Андреев преодоля квалификациите и стигна отново осминафинал в Меербуш.

Спечелилият двубоя между Димитър Кузманов и Майкъл Геертс ще играе на четвъртфинал срещу втория в схемата Ян Хоински от Великобритания или представителя на домакините Луис Веселс.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).