Коко Динев загуби теле заради Абушев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:36 / 17.07.2010
4858
Президентът на Локомотив Пловдив Константин Динев загуби облог със старши треньора на тима Христо Бонев, заради младия нападател Рангел Абушев.

Босът на "смърфовете" се бе обзаложил с наставника на пловдивчани на едно теле, че младокът няма да успее да се разпише в оставащите контроли на тима в пред сезонната подготовка.

Абушев не бе вкарвал от дълъг период, което даваше увереност на собственика, че ще спечели облога със Зума.
От своя страна треньорът вярваше до последно в реализаторските способности на своя нападател, който галено нарича Рууни.

В контрола срещу Спортист Своге нападателят реализира не едно, а две попадения, което донесе широка усмивка на лицето на Бонев, който не спря да се шегува с Динев за спечелването на баса.

За да се стигне до положителния резултат, младокът престоя на терена през всичките деветдесет минути на терена, като дори имаше шанс да отбележи и хеттрик, но не му бе позволено да изпълни отсъдената дузпа за неговия тим.

Чевермето ще се състой най вероятно в сряда в Банско преди прибирането на тима в Пловдив.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).