Локо разби лесно Спортист с голове на младоците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
12:48 / 17.07.2010
8599
Локомотив победи лесно с 4:0 Спортист (Своге), в контрола играна в Банско. Подопечните на Христо Бонев смазаха с играта си своите противници и 4-те гола беше най-малкото, с което Спортист можеше да се размине.

Както единствено Povdiv24.bg вчера писа, от състава на Локо бяха натирени чуждестранните тарани Франклин и Гуарино. Това принуди Бонев да заложи на изключително младата нападателна двойка в лицето на Рангел Абушев и Георги Петров - Геша. Голобрадите младоци изиграха доста добър мач и показаха доста добър синхрон, като нападателна двойка, реализирайки и три попадения.

Преди почивката "смърфовете" се скъсаха да пропускат. Половин дузина изгодни положения пропиляха именно Абушев и Петров, създадени от техните съотборници. Спортист от своя страна само се бранеше и не отговаряше по никакъв начин на неспирните атаки на пловдивчани. Въпреки многобройните пропуски младите нападатели показаха старание, желание, скорост и разбирателство, като грешаха единствено в завършващия удар.

След почивката двамата коригираха мерника си и набързо набутаха три безответни гола на Спортист. Първо на два пъти точен бе Абушев, а в края на двубоя Петров си изработи дузпа, която реализира за 3:0.

В края на двубоя се прояви и голмайсторът от последните две срещи Дани Кики. Първо реабилитираният футболист натресе страничната греда след хубав шут, а след това при единствената опасна атака на Спортист изчисти топката от гол линията след разбъркване пред Ставрев.

В последните минути на срещата блесна и друг млад играч в редиците на "смърфоете". Кики свали с глава топката на Цветан Йотов, който реализира за крайното 4:0.



Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).