Генчев: Брутална гавра с нас! Отмениха ни гол за неправилно дишане!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (23)
23:32 / 29.07.2023
7307
Треньорът на Ботев (Пд) Станислав Генчев бе доста разочарован от отсъжданията на главния съдия Васимир Ел Хатиб при равенството 0:0 срещу Пирин.

Ето какъв бе коментарът на специалиста след края на двубоя в Благоевград:

Имахме достатъчно голови положения, но не успяхме да отбележим. В този мач това бе въпросът - да вкараме гол. Ако бяхме го направили, оттам нататък всичко щеше да се развие по съвсем друг начин.

За втори пореден мач има брутална гавра с нашия отбор. В предишния двубой срещу Левски удар с лакът срещу Секулич се подминава, а след това се дава смешна дузпа срещу нас. Сега отменен гол за неправилно дишане. Не е лошо да започнат да свирят по правилата. Вината е в нас, че не сме победили, но тези неща оказват влияние.

Другата причина е накъсването на играта и бавенето от страна на футболистите на Пирин. Съдията също повлия страшно много за това накъсване – без да направи никакви забележки на играчите на Пирин.

Класата струва пари. Трябва да направим усилия да се подсилим с футболист, който умее да завършва усилията на отбора и това трябва да стане възможно най-скоро. Ясно е, че се нуждаем от нови футболисти. Нуждаем се от централен защитник, който да е левичар. Виждате, че всички отбори се насочват към този проблем в нашия отбор.

Не е приятно, защото ние буквално подготвяхме хора, които в момента не са в нашия отбор.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).