Коко Динев прави футболна академия в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (35)
12:58 / 10.07.2010
7747
Президентът на Локо (Пд) Константин Динев ще промени рязко футболните си приоритети. От "Лаута" се похвалиха, че работодателят им е задействал проект за създаване на собствени кадри. Динев е прозрял, че в сегашния си вид ДЮШ не може да зарежда представителния тим с качествени футболисти .

Затова бизнесменът създава Академия за таланти, чиято идея му лансирали треньорите от школата. Проектът на Динев е бил напълно готов, преговаряло се за наемане на подходяща сграда в Пловдив, където да се настанят учениците. "Програмата и дейността на Академията няма да се различава от училищата за футболисти в Европа. Малко закъсняваме в преговорите за база като училище и общежитие, но правим всичко възможно на 15 септември да стартираме проекта с пълен капацитет", призна бившият шеф на Локо (Пд) Иван Петлешков, който в щаба на Динев е отговорен и за построяване на тренировъчни игрища за нуждите на клуба в близост до Пловдив.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (35)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).