Спартак победи вторите отбори на Локо и ЦСКА-София в спаринги по 45 минути

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:28 / 23.07.2023
1598
Спартак (Пловдив) спечели приятелски тристранен минитурнир, който се проведе на терена в село Войсил. Синьо-белите победиха вторите отбори на ЦСКА-София и Локомотив Пловдив, като мачовете се играха по 45 минути.

В първия двубой "гладиаторите" надиграха "армейците" с 3:0 с две попадения на Тодор Тодоров и едно на капитана Георги Лазаров.

В този спаринг Данаил Бачков заложи на състав: Милушев, Балинов, Пейчинов, Тонов, Спасов, Сюлейман, Милев, В. Стойчев, Тодоров, Лазаров (к), Праматаров.

В срещата с Локомотив Пловдив II Спартак победи с 2:1. Черно-белите поведоха с гол от пряк свободен удар, но Спартак обърна в резултата с попадения на Петко Петков и Димитър Пройчев.

В този мач в състава бяха: Дафовски, А.Стойчев, Пейчинов, Кочиян, Спасов, Маргаритов, Петков, Шопов (Миленчев), Димитров, Радев (к), Пройчев.

Последната си контрола преди старта на първенството в Трета лига Спартак ще изиграе идната събота срещу отбора на Родопа от 18:00 часа в Смолян.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).