Локо тръгна с равен 1:1 в контролите, уругваец дебютира с гол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
12:59 / 03.07.2010
11379
Локомотив започна предсезонните си контроли с равенство 1:1 срещу Септември (Симитли). Проверката се игра на терена на комплекс Пири в Банско, където "смърфовете са на лагер.

В стартовия състав на пловдивчани личаха имената на куп пробващи се при "черно-белите" футболисти. Кат халф-бек започна дошлия на проби от Сливен Ивелин Янев. Слабо се представи друг каращ проби играч, а именно бразилецът Роналдо. Той разочарова Христо Бонев с изявите си и легендата на Локо не го остави много на терена. В стартовия състав бе и французинът Малик, който се представи на по-добро ниво от бразилеца с полско потекло.

Неприятна контузия през първото полувреме получи Костадин Гаджалов, който стартира като титуляр в центъра на защитата на "черно-белите".

В самия край на полувремето падна първото попадение в двубоя, което бе дело на комбинация между новоподписали футболисти. Мартин Керчев подаде на уругваеца Гуарино, който с хубав удар откри резултата.

През второто полувреме, след множеството смени, играта на Локо се пообърка. От това се възползва отборът на Септември, който изравни резултата в 72-та минута.

След края на двубоя стана ясно, е Христо Бонев най-вероятно ще се откаже от услугите на бразилецът с полски паспорт Роналдо. Все пак все още не е ясно кои футболисти ще продължат тестовете и кои ще бъдат отпратени. Това ще стане ясно след среща между собственика Коко Динев, Атанас Узунов и треньора Христо Бонев, съобщи административният директор специално за Plovdiv24.bg.

Локо: Стоян Ставрев (30 Кирил Акалски, 60 Флориан Лучини), Емил Аргиров, Костадин Гаджалов (20 Пламен Крачунов), Юнес Бенжелюн (46 Цветан Йотов), Валери Георгиев (46 Николай Чипев), Христо Златински (46 Габор Ерош), Малик (46 Дани Кики), Роналдо (33 Гуарино, 70 Рангел Абушев), Мартин Керчев (46 Евертон Джилио -Том), Здравко Лазаров (46 Красен Трифонов, 73 Георги Иванов), Ивелин Янев (46 Самир Бенжалюн, 80 Веселин Марчев)



Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).