Бакалов изведе 24 футболиста на първа тренировка на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (101)
18:45 / 01.07.2010
21640
Марин Бакалов изведе 24 футболиста на първата тренировка на възродения Ботев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Заедно със своите помощници Костадин Видолов, Иван Танчовски и Димитър Вичев, групата първо изчака димките, бомбичките и зарята, която бяха подготвили феновете на "канарчетата", след което хвърлиха специално приготвените тениски за първата тренировка в агитката. След това се проведе и първото официално занимание на тима.

Бакалов разкри част от подготовката на отбора. Първата контрола на "канарчетата" ще бъде на 10 юли, най-вероятно на стадион Ботев, срещу Брестник. До 18-и се очаква да има още приятелски двубои, след което "жълто-черните" ще заминат на лагер във Велинград. Ето и пълната група футболисти, които стартираха с Ботев:

вратари: Петър Стоичков, Илия Николов
полеви футболисти: Васил Василев, Красимир Кръстев, Стефан Костадинов, Иван Танчовски, Димитър Байрев, Владимир Байрев, Борислав Караматев, Запрян Иванов, Петър Иванов, Димитър Витанов, Васил Гуджев, Светослав Асенов, Ангел Рахов, Тодор Неделев, Благовест Зайцев, Костадин Богданов, Андрей Пейков, Никола Николов, Стоян Грънчарски, Илин Видолов, Деян Андреев, Андон Андонов.

Старши-треньорът на "канарчетата" призна, че това не са всички и групата тепърва ще се пълни, като за момента се очаква Недко Миленов, водят се преговори и с много други футболсити.


Виж коментарите (101)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).