Футболистите на Гимназията по строителство грабнаха купа "Империал"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:32 / 16.06.2010
1852
Футболният отбор на Професионалната гимназия по строителство и архитектура спечели купа "Империал" в тазгодишното Районно ученическо първенство по мини-футбол в "Източен". На второ място се класираха футболистите от Основно училище "Пенчо Славейков", а трети остана отборът на СОУ "Найден Геров". Голмайстор на турнира с 11 гола от 3 мача стана Гери Емилов Димитров от СОУ "Найден Геров".

Победителите получиха купите от кмета на район "Източен" Петър Петров, който ги поздрави за красивата игра и им пожела нови успехи. Петров, който е голям футболен фен, обеща, че турнирът ще се проведе и следващата година, като амбицията му е да има и международно участие. Висока оценка за способностите на младите играчи даде и главният съдия на надпреварата Петър Зехтински.

Районното ученическо първенство по мини-футбол за купа "Империал" се проведе за трети път в район "Източен". В турнира участваха 6 отбора от училищата "Найден Геров", "Пенчо Славейков", Професионалната гимназия по строителство и архитектура, "Димчо Дебелянов", "Симон Боливар" и "Васил Левски".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).