Локо с трета победа на юношеския турнир в Бурса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
11:15 / 16.06.2010
1698
Локомотив продължи победния си поход на балканския турнир в турския град Бурса и се наложи над македонския Слога с 2:0. След вчерашната трета победа, пловдивчани се на крачка от първото място в групата и всеки резултат, различен от загуба от Бурсаспор днес ще им го осигури. Именно домакините обаче премазаха Ибър (Черна гора) със 7:0 днес и утрешния им сблъсък с българите се очертава като най-напечения в група "А". В другата група босненският Сараево също записа три поредни победи, които също го правят основен претендент за първото място в поток "Б".

На 18-ти юни всички представители на двете групи ще се срещнат помежду си, като единствено първите два отбора ще се разместят по полуфиналната схема, в която първият среща втория. На следващият ден е финалът.

За вчерашната победа за тима на старши-треньора Красимир Димитров се разписа отново защитникът Христо Стамов, който в 20-ата минута материализира отлично изпълнено заучено положение от фаул. В 71-вата минута десният бек Радоил Стоименов се включи отлично отдясно и сложи топката на крака на Запрян Запрянов, който разпечата македонската врата за втори път.

За българите титуляри започнаха Георги Римпопов, Радоил Стоименов, Христо Стамов, Констадин Райчев, Атанас Панайотов, Акиф Юсеин, Петър Минцев, Запрян Запрянов, Петър Челебиев, Божидар Узунов и Станислав Йорданов.

Източник: LPortala.net



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).