Гриша Ганчев се оправда с Локо и Крушарски за изпуснатата титла

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
14:19 / 08.06.2023
7375
Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев намери оправдание за нелепо изпуснатата шампионска титла. Бизнесменът публикува странен пост в личния си профил в Инстаграм, от който става ясно какви са причините според него за първото място на Лудогорец.

"Футболът е игра за джентълмени и заради това искам да поздравя актуалния шампион на България“, написа Ганчев. И пусна следните имена, облечени в екипи на Лудогорец:

Борислав Михайлов, Атанас Караиванов, Виктор Кашай, Юри Кучев, Валери Апостолов (капитан, б.р. шеф на съдийската комисия), Красен Георгиев, Драгомир Драганов, Георги Кабаков, Кирил Десподов, Георги Караманджуков и Игор Тиаго.

Резервната скамейка в отбора на Гриша Ганчев е също толкова любопитна. Там са бившият премиер Бойко Борисов, Наско Сираков, Христо Крушарски, Емил Костадинов, Йордан Лечков, Волен Чинков и Георги Гинчев.

Като дублиращи отбори на шампионите собственикът на ЦСКА-София е посочил Локомотив Пловдив и Левски.


Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).