Plovdiv24.bg го разкри, а Томаш го отстрани от Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
11:16 / 24.05.2023
9901
Plovdiv24.bg единствен информира вчера футболната общественост в града за странното отсъствие на Денислав Александров от последните 3 шампионатни двубоя на Локомотив Пловдив. Показахме с официална снимка от Българската федерация по конен спорт участието на нападателя в държавното първенство по прескачане на препятствия и победата му в клас Л, група Б, с кон Диамант.

Оказа се, че преди първия двубой с Левски Александров съобщил, че е с висока температура и стомашно неразположение. Впоследствие от "Лаута" също разбрали за участието му в надпреварата по конен спорт, но нападателят отказал да признае вината си и да се извини на треньорите и съотборниците си.

Това пък вбесило наставника Александър Томаш и той го е отстранил от състава. Специалистът бил категоричен, че няма да работи с хора, които не са отдадени на професията си и на "черно-бялата" кауза, твърди днес "Тема спорт". Така на практика крилото вече е изиграл последния мач за Локомотив и предстои раздяла с клуба по взаимно съгласие.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).