УС Ботев: На 19 юни обявяваме групата, бюджета и спонсорите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (283)
11:22 / 06.06.2010
15026
След като събранието на УС на Ботев бе осветлено в медиите, от ръководството на възродения клуб излязоха с решение. Предоставяме разпространената информация без съкращения:

Във връзка с информациите относно новия спонсор на ФК "Ботев" по всички информационни агенции Управителния съвет на клуба осведомява:

- ще свика пресконференция, когато БФС определи в коя група ще започне участието си този сезон ФК "Ботев"

- ще запознае футболната общественост с действията си и бъдещата работа на сдружението - ще даде точна справка за разходите в близък план, както и проектобюджета, който ще бъде разгледан и гласуван на общото събрание на членове на 19 юни във Военния клуб

- ще изкара на преден план всички, които ще се занимават активно с работата в клуба, за да има прозрачност в действията на най-стария български клуб.

Искаме да бъдем ясно разбрани, че:

- В която и група да стартира ФК "Ботев", бъдещия спонсор няма да се откаже от намеренията си. Предложеният му проекто- бюджет остава и занапред, така че жълто-черното общество може да е спокойно в обезпечаването на отбора на Пловдив.

- В момента градим нашата структура и стабилност, както и евентуално стартиране от група "В" група е добър вариант за следващия сезон.

- Всяко злободневно влияние ще бъде разкритикувано остро и няма да позволим, който и да било да си прави ПР на гърба на една икона на футбола.

- На този етап обединяване с ПФК "Ботев-1912 Пловдив" АД е на практика невъзможно. Причините за това са две: първо административно и второ морално.

- Има реални конкретни пътеки и стъпки, по които УС на ФК "Ботев" си е поставил пред себе си и няма намерение да се отклонява.

- След оповестяване на новия спонсор на ФК "Ботев" решенията ще бъдат продиктувани от съображения за бързо и качествено израстване на потенциала на клуба. Разчитаме на помощта на верните фенове на жълто-жълто-черния клуб,
които до днес са вече 160 подали членския внос.


05.06.2010 година
гр. Пловдив



Виж коментарите (283)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).