Възроденият Ботев започва от "В" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
09:22 / 05.06.2010
5859
Ботев Пловдив ще опита да започне новия сезон в третия ешелон на българския футбол. Това стана ясно след среща на Управителния съвет на клуба снощи. На нея бе взето решение да се избегне вариантът, в който Ботев да започне от пета дивизия.

Участието на „жълто-черните" във В група може да се осъществи само чрез сливане с друг клуб от югоизточната В група и вземането на неговия лиценз.

Според наредбите на Българския футболен съюз въпросният отбор трябва да бъде от пловдивска област и това свежда вариантите пред Ботев до пет тима. Това са Марица, Левски Карлово, Металик Сопот, Гигант Съединение и Асеновец, на който му предстои да играе бараж за влизане в групата.
По информация на Гонг „жълто-черните" са в най близки отношения с отборите от Асеновград и Съединение, но най-възможен изглежда вариантът за сливане с Металик, който едва завърши сезона заради финансови проблеми.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (42)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).