Ремонтът на Лаута продължава и в дъжда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
15:22 / 02.06.2010
11770
Дъждът, който вали и спира цял ден над Пловдив не пречи на строително-ремонтните дейности, които се извършват на стадион Локомотив, видя репортер на Plovdiv24.bg. Половин дузина работници монтират арматура и кофраж върху трибуните, които ще станат по-широки, заради стандартите на УЕФА. След това върху тях ще се поставят новите седалки. Все още не е ясно колко точно места ще се поставят, но ще са около 6000.

Самата трибуна ще "изяде" малко от пистата, тъй като ще влезе навърте, а първият ред вече ще е на ниво около 1 метър над терена. На мястото на оградата, която до сега ограничаваше източния сектор ще бъде и единия от новите входове, които ще се правят. Най-вероятно ще се правят стълби от към гърба на стадиона. Възможно е между този нов вход и сегашния да се направи още един. Трибуната за гости пък ще се измести и ще бъде точно зад вратата. Предстои да се подменят и всички огради между трибуните и терена. Все още се събират и оферти за осветление на стадиона, за да може да се играят двубои и в тъмните часове.


Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).