Мико показа емблемата на новия си клуб и обяви кой му пречи, призова за подкрепа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:27 / 12.05.2023
2500
Рекордьорът на България по победи за купа "Дейвис" Димитър Кузманов - Мико използва единия от профилите си в социалната мрежа, за да даде повече информация относно новия си тенис клуб в родния Пловдив. Втората ракета на България разказа и за проблеми, които му създават от бившия вече негов клуб, като призова за подкрепа.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от известния пловдивски тенисист:

Здравейте приятели,

Измина почти година, откакто не съм давал информация относно развитието на новия ми клуб в град Пловдив.

Заедно със съмишленици и моето семейство основахме тенис клуб ,,Локомотив 1924". Той бе приет за член на БФТ с решение на УС, а впоследствие регистриран и вписан в Министерството на младежта и спорта.

С помощта на фенове на футболния Локомотив изработихме нова оригинална емблема на клуба. В нея опитахме да запазим духа на черно-бялата общност, а тя съдържа и нашето най-важно послание – ще работим отговорно към миналото и традициите, но в същото време модерно и професионално - не само за изграждането на професионални тенисисти, а и по-важното – за да възпитаваме и изграждаме достойни и успешни млади хора.

В края на миналата година Общинският съвет на Пловдив гласува мястото, на което искаме да изградим база за нашия клуб, а именно в комплекса до зала Колодрума. През февруари тази година след проведен търг спечелихме правото да получим терена, като с решението кортовете се отдават за 10 години по Закона за спорта.

Тук отново обаче се намесват същите хора, които бяха причината ние да напуснем бившия си клуб. В момента те напълно умишлено обжалват това решение като възпрепятстват намеренията на моя екип за развитие на тениса и спорта в град Пловдив.

Дано институциите не се подадат на задкулисието, организирано от хора, чийто интереси са свързани само с бизнеса и парите.

Ние искаме просто да работим за тениса, за Пловдив и за младите хора в града. В следващите дни ще Ви съобщя кога и къде ще се решава този спор. Очакваме подкрепа от всички, които обичат спорта и ни вярват.

Благодаря Ви предварително.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).