Томаш: Вече трябва да бъда брутален! Ако не се получава, ще освобождаваме футболисти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
22:44 / 02.05.2023
5207
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш призна, че е останал крайно недоволен от играта на своя отбор през второто полувреме в мача срещу Славия, който завърши 1:1 в София. Специалистът заяви в прав текст, че може да се стигне до освобождаване на футболисти.

Ето какво каза наставникът на черно-белите след края на мача на стадион "Александър Шаламанов":

Въобще не съм доволен от второто полувреме и от играта ни. През първото съм доволен - мисля, че Слевия не създаде нито една ситуация, а ние имахме 3-4.

Излизаме второто полувреме и ни вкарват гол от тъч. И след това не можем да продължим по начина, по който искахме.

Ние дойдохме да се надиграваме и да вземем мача. Но ни липсваше агресия през второто полувреме, губим лесно топката ... но това са неща, за които ще си говорим утре в съблекалнята.

Убеждавам се, че вече може би трябва да бъдеш брутален. Питах ги къде сбърках на почивката? Като им говорих съвсем нормално? Но това са нашите футболисти. Аз трябва да ги защитавам. Трябва да ги подкрепяме и вече ако не се получава - да освобождаваме някои. 

Ние държим съдбата в ръцете си, всичко зависи от нас. Надявам се да успеем да влезем в първата шестица. Ще имаме контузени и наказани за мача с Левски.

Имам футболист, който ще направи разлика в предни позиции, но още не можем да му оправим документите. Може би и за Левски няма да можем.

Не мога да кажа, че имаме спад в играта, но имаме вътрешни проблеми след зимната пауза.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).