Марица победи в последния мач, чака БФС за "Б" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:53 / 28.05.2010
2532
Марица победи Стамболово с 3:1 в последния си мач от Югоизточната "В" група, който бе изтеглен с няколко дни преди редовната дата в неделя. "Жълто-сините" надиграха съперника си по категоричен начин, но малко изненадващо Стамболово откри резултата и поведе след контраатака и красив гол от далеч. Малко преди края на полувремето Димитър Байрев се възползва от пас на Стефан Учиков и изравни. През второто полувреме след добри самостоятелни акции победни голове вкараха Ирфан Юсеинов и Антонио Цанков.

Маричани са първи след победата, но в неделя се очаква Равда да победят аутсайдера Тунджа и по този начин пловдивчани да останат втори. Така в следващите дни ще стане ясно какво ще е бъдещето на тима. На 31-и има лицензионна комисия, а след това ще се вземе и решение дали ще има бараж за влизане от Югоизточната "В" в Източната "Б" група. "Ще продължим да поддържаме форма и ще водим тренировки докато стане ясно дали ще играем бараж", заяви за Plovdiv24.bg старши-треньорът на Марица Манол Георгиев.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).