Осем българи стартират на тенис турнира "Пълдин Къп"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:32 / 17.05.2010
1174
Утре, вторник, на кортовете на ТК "Локомотив" в Пловдив ще започне международният турнир за мъже "Пълдин Къп" с награден фонд $ 10 000, а в основната схема ще участват осем български тенисиста.

Заради класирането си в световната ранглиста Тодор Енев, Тихомир Грозданов и Ивайло Трайков попадат директно в основната схема, а WC (покана от организаторите) получиха Димитър Кузманов, Цветан Михов, Динко Халачев и Серафим Грозев.

Към тях ще се присъедини и Александър Лазов, отстранил с 6-7(3) 6-4 6-1 Андреас Нейков в третия финален квалификационен кръг. В първия си мач от основната схема Лазов ще спори с Владимир Крук (Украйна).

Двама от най-добрите ни млади тенисисти в лицето на Цветан Михов и Димитър Кузманов ще се изправят един срещу друг в мач от първи кръг на основната схема, а победителят от този любопитен двубой ще играе срещу Тодор Енев или поставения под №6 Андреа Фалгери (Италия).

В друг изцяло български сблъсък Тихомир Грозданов ще спори с Ивайло Трайков, Динко Халачев ще срещне Джеймс Фийвър (Великобритания), а Серафим Грозев ще се изправи срещу поставения под №3 Йержи Сколудик (Чехия)

Срещите от основната схема започват във вторник, когато на корта ще излезе Александър Лазов, а останалите българи ще играят в сряда.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).