Феновете на Ботев обсъдиха бъдещето на тима

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (65)
22:28 / 16.05.2010
10109
Близо двучасова среща проведоха феновете на Ботев Пловдив в залата на Военния клуб, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Жълто-черните" привърженици обсъдиха много теми около възраждането на тима. Основният резултат от срещата бе възлагането на двуседмичен срок до 30 май, когато ще се проведе ново събиране на фенове и УС. Тогава ще се изясни напълно от коя група ще играе Ботев, какъв лиценз ще получи от БФС, от къде ще идва финансирането. В момента реалните възможности са две - финансиране от спонсора на ДЮШ Георги Георгиев или самофинансиране от членските вносове. Управителния съвет обаче не вярва във втория вариант или т.нар. "испански модел". "На всички ни се иска да стане това и феновете да издържат клуба с членски внос, но смятам че не сме дорасли и няма как да се получи", заяви Божидар Божилов, председател на фенклуба на "канарчетата".

От утре започва и активна кампания за популяризиране на идеята за плащане на членски внос и влизане в клуба. Все още обаче ще се разчита на финансиране от бизнесмени, като Георги Георгиев. Каквото и да е управлението и финансирането обаче, феновете настояват да имат "златна квота" и всички важни решения да минават и през тях, за да не се повтори ситуацията с Димитър Христолов.

Друга от идеите, които се изказаха беше членският внос да бъде разсрочен. Феновете се обединиха, че 240 лева годишно не са чак толкова много, но трябва да има възможност да се плащат на по-малки вноски.


Виж коментарите (65)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).