Локо би Славия с 3:1 и е на път да се спаси

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (178)
19:51 / 09.05.2010
19593
Локо постигна важна победа с 1:3 като гост на Славия и запази сериозни шансове за спасение в "А" група. Точни за "черно-белите" бяха Гара Дембеле, Габор Ерош и Здравко Лазаров.

"Черно-белите" започнаха по-добре двубоя, изключително мобилизирани и агресивни и с играта си още от първите минути показаха, че ще направят всичко възможно, за да спечелят този мач.

"Смърфовете" заредиха атаки още от първите минути и логичното се случи в средата на полувремето. В 24-та минута Здравко Лазаров напредна от ляво и центрира в наказателното поле, където Дембеле с глава отбеляза за 0:1.

Преди почивката "черно-белите" имаха още няколко добри положения, но ги пропиляха.

Още в началото на второто полувреме Локо успя д аудвои резултата. Изненадващия титуляр Габор Ерош изпълни перфектно пряк свободен удар и покачи на 0:2.

Последва леко отпускане в редиците на пловдивчани, което позволи на Йордан Петков да намали резултата в 70-та минута.

Играещият помощник треньор Здравко Лазаров сложи точка на спора, след добро изпълнение на пряк свободен удар в 83-та минута.

Бившият "смърф" Стоян Колев почти подпечата оставането на Локо в елита. Вратарят изигра страхотен мач за своя Черноморец и бе с основна заслуга за победата с 0:1 в Надежда срещу Локо (София). След тази загуба на практика столичните железничари загубиха битката за европейските турнири и ще са с минимална мотивация следващия кръг при гостуването си на "Лаута".



Виж коментарите (178)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).