Локо Пловдив с най-тежка програма до края

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (67)
13:24 / 27.04.2010
6510
Локомотив Пловдив има най-тежка програма до края от трите отбора, които се борят за оставане в елитната "А" група. "Смърфовете" са домакини на Литекс в идния кръг. Ловчанлии ще се опитат да спечелят шампионската титла два кръга преди края, като за целта трябва да победят в Пловдив. В 29-ия кръг Локо гостува на Славия, като това може би ще е най-лекия мач до края. "Белите" имат теоретични шансове да се борят за третото място и до 29-ия кръг най-вероятно ще са ги изгубили. В последния кръг пък е "железничарското" дерби с Локо София, които се борят за второто място с ЦСКА, а плътно зад тях, четвърти, са Левски.

Сливен, които имат точка повече, пък гостуват идния кръг на Локо Мездра. Този мач ще изясни много неща в борбата за оставане, като евентуална победа за Сливен ще прати Мездра почти сигурно в "Б" група. В следващия кръг Сливен са домакин на Пирин, които не се борят за нищо, а в последния кръг гостуват на Левски София.

В най-неприятна ситуация - четири точки зад Локо Пд и пет зад Сливен, но може би с най-преодолима програма са Локо Мездра. На практика до края те имат само два мача - домакинство на прекия съперник Сливен и в последния кръг домакинство на Миньор Перник, които не се борят за нищо. В 29-ия кръг Мездра ще получи в актива си три точки от служебна победа над Ботев Пловдив.


Виж коментарите (67)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).