Локо не успя да бие Миньор, все още опасно близо до "Б" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (149)
18:58 / 26.04.2010
13500
Миньор Перник и Локомотив Пловдив завършиха 0:0 в последния мач от 27-ия кръг на "А" група. "Смърфовете" все още са в опасна близост до чертата на изпадащите, под която е Локо Мездра, само на 4 точки назад. И двата тима изтърваха много положения и могат да съжаляват за изпусната победа. В края на мача Евертон Джилио - Том пък получи червен картон.

Срещата започна с минута мълчание в памет на загиналия вчера бивш футболист на Миньор Ангел Миланов. По-активни в началото бяха "смърфовете", като създадоха няколко опасни положения. Още в петата минута след страхотен пробив от центъра Гара Дембеле можеше да застраши Миньор, но ударът му бе неточен. 5 минути по-късно след добър пас от Йордан Тодоров Дембеле остана сам в наказателното, но вратаря на Миньор Ивайло Иванов улови топката преди да стреля.

В следващите минути обаче домакините от Перник се активизираха и пропуски направиха Костадин Марков и Костадин Хазуров. На вратата обаче стабилно бе застанал опитния Стоян Ставрев. В 38-ата минута "смърфовете" вкараха гол, който обаче бе отменен от съдията поради нарушение в нападение. В последната минута на полувремето Костадин Хазуров изпусна най-доброто положение за "жълто-черните", като отправи много добър шут, но Ставрев отново се намеси стабилно.

През второто полувреме двата тима сякаш се изнервиха и започнаха да играят по-нервно и по-плахо. Пред двете врати почти нямаше голови положения. Единствените по-ялови ситуации ставаха след центрирания или удари от далеч, но нито един не създаде проблеми на двамата вратари. Две минути преди края Евертон Джилио - Том получи втори жълт картон за нарушение в центъра и се прибра по-рано в съблекалните. Локомотив Пловдив имаше страхотна възможност да вземе победата в последната минута на продължението чрез Габор Ерош, но на голлинията бе застанал Иво Иванов, който спаси Миньор от загуба.


Виж коментарите (149)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).