Късен гол донесе на Локо II осма поредна победа, Спартак с драматична загуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:48 / 05.03.2023
2616
Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) продължи изключително силната си серия в Югоизточната Трета лига. Възпитаниците на Христо Телкийски и Христо Златински записаха осма поредна победа. Този път “черно-белите" надвиха Сокол с 1:0 в регионално дерби, което се игра на стадиона в село Марково.

Единственото попадение падна в самия край на мача. Получи се сериозно разбъркване в наказателното поле на Сокол, от което се възползва Петър Андреев. Нападателят, който вече има участия в групата на мъжкия отбор на Локомотив в Първа лига, шутира от близка дистанция и донесе победата на “черно-белите".

Така Локомотив II се изкачи на осмо място в класирането с актив от 36 точки. В следващия кръг “черно-белите" гостуват на Несебър на 11 март от 15:00ч.

В същото време другият пловдивски тим - Спартак, загуби драматично гостуването си на Черноморец (Бургас) с 1:2. "Съдията се погрижи да не остане играч на Спартак без картон! И разбира се, победният гол за домакините отново падна в продължението. Браво на за борбеността. Горе главите", написаха по този повод привържениците на Спартак в своята официална страница.

Синьо-белите останаха с актив от 33 точки на 10-о място във временното класиране.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).