Локомотив решава бъдещето си днес срещу Миньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
09:27 / 26.04.2010
6610
Единствено Красен Трифонов отпада със сигурност от сметките на Наджи Шенсой за днешния решаващ мач на Локомотив Пловдив срещи Миньор Перник. "Смърфовете" излизат във важния двубой срещу перничани днес от 17 часа. До вчера "черно-белите" бяха на лагер в Банско, а тази нощ пренощуваха в Дупница. Един от съперниците за оставане в групата - Сливен записа победа с 1:0 над Спортист и мина пред Локо. Пловдивските "смърфове" обаче все още са над чертата на 4 точки пред Локо Мездра и победа днес ще им заздрави позициите - 7 точки от изпадащите, 3 кръга преди края.

Шофьорът на клубния Мерцедес Ваклуш Ваклушев пък вече ще може да спи по-спокойно, след като получи лична премия в размер на 100 лева от почетния президент Христо Бонев. Това стана днес следобед на връщане от Банско, където черно-белите оползотвориха дадената им от старши треньора Наджи Шенсой почивка.

„На влизане в комплекс „Пири" има един неприятен обратен завой, на който се затрудняват дори професионалните тираджии. Ваклуш обаче се справи перфектно и то вече на три пъти и затова реших да го премирам. Забелязах, че има проблеми със съня, откакто му издействах неволно глоба от 50 лева", обясни мотивите си Христо Бонев. Както е известно, футболист №1 на Пловдив за ХХ век направи една обиколка на комплекс „Лаута" зад волана на клубния рейс при потеглявето към Банско и това принуди административният директор Атанас Узунов да глоби шофьора Ваклуш Ваклушев с 50 лева.



Виж коментарите (48)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).