Бареков реши да мъти водата и плете интриги и в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (36)
16:57 / 22.04.2010
7592
Натиреният от bTV бивш телевизионен водещ Николай Бареков реши, че Пловдив може да се превърне в поле за изява на комплексарщината му.

След като първо се опита да яхне безуспешно вълната за възраждането на Ботев и да си припише заслуги, които не са негови, Бареков май намисли да става и кмет на града ни. Негова воля, макар и да се предполага, че ще е финансиран от приближени до ДПС бизнесмени, което очаквано предизвиква бурна вълна на недоволство сред пловдивчани.

Днес "героят" и неговите подопечни в слабопосещаваните му медии решиха, че Ботев и кметския стол са им малко. Затова решиха, че могат да плетат интриги и да говорят лъжи на гърба на другия голям пловдивски футболен клуб - Локомотив.

Журналистите на Бареков, които наскоро бяха изгонени от стадиона от Атанас Узунов за серийно писане на лъжи по адрес на клуба, решиха да си избият комплексите за малоценност и малочетеност и надробиха куп лъжи и грозни обвинения по адрес на Локо и някои от емблемите на клуба.

В грозна драсканица на Барековите подопечни от днес се твърди, че интригите на "Лаута" срещу Шенсой ги плете Едуард Ераносян, който за целта използва оператора на отбора!?! Стоян Грозлеков и тези лъжи излизат в клубния!?! сайт Lportala.net.

Всеки, който е наясно с делата на "Лаута" знае, че Стоян Грозлеков не е на щат в клуба, а и никога не бил. Той прави със собствени средства фен-сайтът на Локо, който е официален глас на агитката и няма нищо общо с клуба. Тази информация най-вероятно е известна и на бареовите драскачи, но те явно демонстрират, че нямат и капка свян да пишат откровенни лъжи съзнателно.

Не е ясно какво цели Бареков пречейки на двата най-популярни пловдивски отбора, но кмет на града едва ли има шанс да стане.



Виж коментарите (36)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).