Илиев и Пиргов връчиха капитански ленти със специален завет на малки локомотивци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:41 / 24.02.2023
1870
Привържениците на Локомотив Пловдив от групата The Magic of Plovdiv зарадваха всички капитани от детско-юношеската школа на "черно-белите" със специални капитански ленти. Те бяха връчени на талантите от Димитър Илиев и Илко Пиргов, които им пожелаха много успехи с екипа на Локомотив.

На тази церемония, която се проведе пред трибуна “Бесика", присъстваха още Мартин Паскалев и Тодор Павлов, които са именно продукт на академията на "смърфовете".

Ето какво гласи заветът на въпросните капитански ленти:

Капитанската лента е символ на лидерството в един колектив. Човекът, който я носи, трябва да има дух на победител и лидер, за да предаде желанието за борба и победа на целия отбор!

Борба до последната минута! Борба до последен дъх! Капитанът трябва да обича емблемата и цветовете на Локомотив Пловдив!

Тази емблема и тези цветове носят отговорността на предшествениците, които са записали имената си със златни букви в историята на Локомотив Пловдив и България!

Следвай завета на Истинските майни! И го предай на поколенията след теб!

Локомотив Пловдив до живот!

Директорът на школата Димитър Палазов лично благодари на The Magic of Plovdiv за поредната им похвална инициатива, която е насочена към Локомотив!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).