Локо стигна само до 1:1 в Сливен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (102)
17:50 / 19.04.2010
7676
Локо загуби две точки и стигна само до 1:1 при гостуването си на Сливен. "Черно-белите" трябва изключително много да съжаляват за този резултат, тъй като пропуснаха дузина чисти голови положения. От своя страна домакините стигнаха до гол с единствения си удар. През останалото време подопечните на криминалния кмет Лечков се отдадоха на брутални секири по посока глезените и кръстовете на "смърфовете", често подминавани от скандалния рефер Антон Генов.

Преди почивката домакините започнаха на малко по-високи обороти, но опитът им за натиск бе ялов.

В средата на полувремето "черно-белите" вдигнаха оборотите и създадоха няколко много чисти положения за гол, като големият грешник в тези минути бе Йордан Тодоров, който ги пропиля.

В края на полувремето, при единствения си опасен удар към Кирил Акалски Тонев вкара красиво за 1:0.

Със зверска контузия в глезена преди почивката се размина Здравко Лазаров, който отнесе безумна балтия от защитник на домакините, който се опита да счупи крака на бързоногото крило. За интервенцията си футболистът на домакините бе декориран само в жълто.

След почивката "смърфовете" отново заредиха атаки и пропуски, като този път грешникът бе Гара Дембеле. Данчо Тодоров все пак се реабилитира за пропуските си, изравнявайки резултата с техничен удар покрай вратаря.

Освен множеството пропуснати положения, локомотивци записаха на своя актив и греда и две изчиствания на защитници на Сливен от гол линията.

Със спечелената по една точка, двата отбора завързаха борбата за оцеляване и никой не можа да се откъсне от опасната зона, в която е и Локо (Мездра).



Виж коментарите (102)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).