Трима в Локо с леки травми след загубата от Монтана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
14:30 / 16.04.2010
2594
Трима футболисти на Локомотив се оплакват от травми след злощастния мач срещу Монтана в четвъртък. С болки в коляното са голмайсторите Гара Дембеле и Дани Кики. Травма в рамото пък тормози получилия червен картон Бенжелюн Юнес, който със сигурност ще пропусне гостуването на Сливен заради наказание.

Тримата футболисти наблегнаха на масажите днес сутринта, а останалите титуляри проведоха възстановително занимание на терена. Резервите и тези, които не играха срещу Монтана, взеха участие в пълноценна тренировка с максимално натоварване.

Към края на заниманието атмосферата бе разведрена от Стоян Ставрев, който спечели бас срещу Петър Кюмюрджиев. Двамата се бяха обзаложили дали вратарят ще може да вкара гол от центъра по въздух. Ставрев се справи със задачата още от първия си опит и така заслужи почерпка с кафе и кола от своя съотборник.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).