Наджи Шенсой: Мачът със Сливен сега става още по-важен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
18:54 / 15.04.2010
2512
"Цялото първо полувреме контролирахме играта и за всички - и на стадиона, и пред телевизорите просто чакаха да вкараме гол. Така обаче е футбола - Акалски нямаше никаква работа и стана тази ключова ситуация - дузпа и червен картон, 0:1", това заяви старши-треньора на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой след края на срещата с Монтана, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Загубихме много, много важен мач. Сега обаче мачът със Сливен става още по-важен. Аз като старши-треньор се извинявам на феновете. Животът тече, има и такива мачове, бихме няколко срещи подред, но сега дойде и тази загуба. Не трябва да се прави трагедия", каза още Шенсой.

"В съблекалнята казах на футболистите - лесно е да биеш с 11 човека, после да се хвалиш, но си истински герой, когато биеш с човек по-малко. Питах футболистите има ли такива случаи - Данчо Тодоров и Георги Мечечиев казаха - има. Не се получи обаче.

Трябваше да изкарам Даксон, защото той може да е много добър с топка в краката, но когато е без топка не тича много. С човек по-малко нямаше как да компенсираме с него това и за това вкарах Красен Трифонов, който тича повече.

Трудно ще е да преодолеем психологическия фактор след тази загуба, но според мен ще се справим. По-важно е обаче футболистите физически да са готови за двубоя със Сливен, тъй като има малко време за подготовка", добави специалистът.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).