КПБП: Време е да покажем на "древните беси от Столипиново" къде им е мястото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (81)
09:18 / 10.02.2023
12030
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив стартират кампания за набиране на средства за хореография за градското дерби срещу Локомотив. Според "жълто-черните" фенове двубоят най-вероятно ще е на 11 март и ще съвпадне със 111-ата годишнина от създаването на любимия им футболен клуб.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на КПБП:

Докато борбата ни за Колежа продължава с пълна сила, не бива да пропускаме, че остава малко повече от месец до отбелязването на 111-та годишнина от основаването на Ботев Пловдив! По стечение на обстоятелствата на 11.03 би трябвало да сме домакини срещу отбора на неколцината комплексари от "задния двор" на ВСИ, които шумно търсят равнопоставеност, но години наред тихомълком ползват безплатно общински имоти и получават всякакви допълнителни облаги и протекции от местните власти.

Време е да покажем на "древните беси от Столипиново", къде им е мястото и кой е отборът на Пловдив, както и да отбележим с подобаваща хореография годишнината на Ботев Пловдив - най-старият футболен тим в България!

За целта Бултрас и КПБП стартират кампания за набиране на средства за хореография за въпросния мач, която може да подпомогнете по следните начини:

1) Чрез банков превод по сметката на КПБП: BG11UNCR70001522124939

SWIFT (BIC): UNCRBGSF

Сдружение КПБП

2) Като преведете средства чрез електронната система за разплащане пейпал на: paypal@kpbp.bg

3) Чрез кутията за дарение във фен магазина на ул. Нестор Иванов 1.

ПП Довечера на мача с Локомотив София ще има и специални кутии, в които също може да дарите.


Виж коментарите (81)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).