ПФК Ботев благодари на феновете и на Община Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
17:38 / 09.02.2023
3416
Ръководството на ПФК Ботев (Пловдив) използва официалния клубен сайт, за да благодари на своите привърженици и на Община Пловдив.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса съобщението на "жълто-черния" клуб:

Активната подкрепа на спорта е важен компонент за развитието на града. Широката обществена дискусия, отговорното вземане на решения и инвестициите в спортната и социалната инфраструктура на Пловдив показват, че градът ни има добра перспектива. Пловдив расте и се развива, а заедно с това расте и нивото на благосъстоянието на всички негови граждани, независимо от футболните пристрастия и хобита.

Благодарим на Община Пловдив за взетите важни решения, които, разбира се, са насочени към развитието на целия град като цяло и в частност на неговата спортна, социална и развлекателна инфраструктура, към насърчаване на здравословния начин на живот и благосъстоянието на нашите граждани .

Невъзможно е да си представим Ботев (Пловдив) без нашите фенове. Всеки човек в България знае, че нашият клуб са преди всичко нашите многобройни фенове. Феновете създават специална аура и атмосфера около любимия отбор. Няма клуб без феновете – всеки, който работи в организацията на клуба, трябва да знае това.

Благодарим на феновете за силата и увереността, с която отстояват това, в което вярват. За мъжеството, с което се борят за това всички да се завърнем на Колежа. За безкористната им любов към Ботев - отборът на Пловдив.

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив благодари на нашите фенове за тяхната активна гражданска позиция и отговорно отношение към родния град и клуба.

Заедно правим Пловдив по-добър.

Заедно ще се върнем у дома.

Ботев за Пловдив. Нашият дом е Колежа.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).