Известна пловдивска певица със силни думи за стадион "Христо Ботев" и протеста на феновете

Автор: Стойчо Генов
Коментари (19)
16:22 / 30.01.2023
11900
Известната пловдивска певица Мирослава Кацарова подкрепи предстоящия протест на привържениците на Ботев, който е под надслов "100 % Колежа". Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, събитието е в сряда (1 февруари) от 18 часа на площад "Съединение".

Кацарова, която е основният двигател на традиционния "Plovdiv Jazz Fest", е свързана по генетичен път с футбола. Тя е внучка на легендата на Ботев Никола Щерев - Старика, считан за създателя на детско-юношеската школа на "жълто-черните".

"В нашия град стадион "Христо Ботев" не съществува. То е нещо, което представлява идея - място, строеж. Кога най-после ще можем да се съберем, да бъдем всички заедно, да бъдем общност. Ботевистка общност. Колко време ни трябва, за да се намерим отново заедно на стадиона на футболен клуб Ботев", казва Мирослава Кацарова в специално видео обръщение, разпространено от фондация "Жълто и черно".

Гледайте в прикаченото видео целия призив на Мирослава Кацарова!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).