Ботев набор 94 също отпадна на полуфинал, губи с 1:3 от ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
18:28 / 07.04.2010
7151
Детският тим на Ботев Пловдив - родените 1994-а година отпаднаха на полуфинал за Купата на България от ЦСКА. Малките "канарчета" загубиха с 1:3 от гостите си от София. Първото полувреме двата тима не успяха да се надиграят и приключиха при 0:0. В началото на втората част обаче ЦСКА успя да поведе, след като се възползваха от груба грешка в защитата на Ботев. Само 2 минути по-късно след добра атака Неджиб Неждеб вкара със страхотен шут, като не остави шансове на вратаря на софиянци. След по-малко от десетина минути обаче ЦСКА отново дръпна напред. След грешка в отбраната нападател в "червено" остана очи в очи с вратаря Михаил Петров и го преодоля за 1:2. "Канарчетата" тръгнаха да гонят изравняване и се оголиха в защита, което позволи на ЦСКА да вкара трети гол в края.

"Тактически играхме правилно и съм доволен от момчетата. Не знам обаче как се получи така, че направихме толкова много грешки. За последните 10 мача не сме грешали толкова, колкото днес. Нямаше как да тръгнем още в началото да се надиграваме с ЦСКА и за това първото полувреме играхме по-спокойно. В края тръгнахме да гоним изравняване, изкарах защитник за нападател и за това ни вкараха и трети гол", заяви за Plovdiv24.bg треньорът на селекцията набор 94 Иван Михайлов.

Така на финала за Купата на България при родените 1994-а година ще играят ЦСКА и Черно Море. И двата финалиста отстраниха днес пловдивски тимове, след като по-рано Черно Море би Локо Пловдив във Варна с 3:2.

Съставът на Ботев: Михаил Петров, Иван Кабелов(Антоан Кехайов), Мехмет Али, Димитър Мичков, Недялко Рангелов, Асен Кочев(Васил Фотев), Стойо Солаков(Ники Борисов), Али Назми, Христо Парушев, Петър Караджов, Неджиб Неждеб(Николай Пачев).


Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).