Балтазар: Разбирам гнева на феновете, че нямат стадион! Видях го и си представих 30 000 души по трибуните

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
17:06 / 04.01.2023
6286
Новият треньор на Ботев Бруно Балтазар все пак направи кратко изявление преди началото на първото занимание от подготовката на "канарчетата“. Брифингът беше импровизиран, но от клуба изрично уточниха, че през следващата седмица ще има официална пресконференция на португалския специалист.

Ето какво каза Балтазар преди началото на тренировката:

Много съм горд да бъда тук. Проектът, който ми показа ръководството, е наистина впечатляващ. С цялата инфраструктура и с всички условия, които са налице, нямам търпение да започна работа.

За мен бе важно да се върна в Европа след моя престой в САЩ и се радвам да бъда тук. Знам, че ситуацията в Ботев не е добра. Със сигурност ще трябва да поработим върху това и да променим няколко неща. Феновете не заслужават това представяне на отбора, което е в момента, но ние започваме да работим от днес и се надяваме да подобрим представянето на Ботев.

Искам да се обърна към феновете. Знам, че в момента те са разочаровани и не са доволни от представянето на отбора. Сигурен съм обаче, че те обичат клуба. Нашата цел е да подобрим представянето и те отново да са горди, че са фенове на Ботев.

Разбирам разочарованието на феновете и това, че не всички могат да подкрепят отбора си тук, защото нямат истински стадион. От това, което видях, веднага си представих многобройната публика от 30 000 души да подкрепят своя тим. Нямам търпение стадионът да бъде завършен.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).