Всички страни вече са доволни, съвсем скоро Локо ще обяви третия зимен трансфер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:44 / 23.12.2022
5082
Локомотив (Пловдив) осъществи трети зимен входящ трансфер. "Черно-белият" клуб е постигнал пълна договорка с Арда за привличането на Христо Иванов. 22-годишният халф, родом от Ямбол, също е уточнил личните си условия.

За неговото идване на "Лаута" Plovdiv24.bg вече няколко пъти информира читателите си.

Локомотивци отдавна следят младока и сега желанието на треньора Александър Томаш да го има в състава си е на крачка от сбъдване. Трансферът всеки момент ще бъде обявен официално от клуба.

Plovdiv24.bg припомня, че през настоящата зимна пауза Локомотив Пловдив привлече двама чужденци - нидерландския защитник Джовани Трупе и естонския нападател Ерик Сорга.

Христо Иванов беше в списъка на Стойчо Младенов точно преди година за трансфер в Борисовата градина. Тогава обаче до сделка не се стигна, припомня Блиц. Според информация на колегите, най-вероятно само един футболист на Локомотив (Пловдив) ще премине в ЦСКА 1948. Столичният тим първоначално поиска повече играчи, но почти сигурно само централен защитник ще облече червения екип. Това най-вероятно ще е Райън Бидунга.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).