По джапанки, с чорапи и с екип на Лудогорец! Този кадър разгневи феновете на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
11:25 / 17.12.2022
7507
Атакуващият халф на Ботев (Пловдив) Емануел Току разгневи привържениците на "канарчетата". Ганаецът в момента е в родината си и "цъфна" в социалната мрежа с екип на Лудогорец.

Кадърът бе публикуван от друг ганайски футболист и приятел на Току. Това е 22-годишният Ричмънд Антуи, който в момента е без отбор, но за последно е играл в САЩ за тима на "Финикс Райзинг".

Емануел Току е по джапанки, с чорапи и с фланелка на тима от Разград. Снимката се разпространи изключително бързо сред "жълто-черните" групи и форуми в социалната мрежа и предизвика сериозно недоволство сред привържениците на Ботев.

Припомняме, че Емануел Току пристигна в "Коматево" през февруари 2021 под наем от датския Фремад Амагер. Половин година по-късно той премина с постоянен трансфер в Ботев. До момента той има 68 мача за "канарите" и 8 отбелязани гола.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).