Виктор Генев: Спечелването на Купата с Ботев бе най-паметният момент в кариерата ми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:45 / 24.11.2022
2633
Капитанът на Ботев (Пловдив) Виктор Генев говори за нагласата на тима за предстоящите мачове от турнира за Купата на България. "Канарите" стартират утре участието си в надпреварата с гостуване на Черноморец (Балчик). Двубоят е от 12,30 часа.

"Мотивацията е доста сериозна. Турнирът за Купата на България е малко по-специален. Концентрирани сме и отиваме да спечелим мача. Напълно сериозно се обръщаме към всеки един двубой. Ще се опитаме да стигнем възможно най-далеч. Няма място за подценяване", сподели в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт централният защитник.

Той бе запитан и за спомените си от деня, когато вдигна именно Купата на България с Ботев Пловдив. Това стана през 2017 година, когато жълто-черните победиха Лудогорец с 2:1 на националния стадион "Васил Левски".

"Специално за този двубой мога да заявя, че е един от най-паметните в моята кариера, като футболист и като човек. Мачът беше доста труден. Няма как да няма вълнение. Спомням си двубоя, тези емоции остават за цял живот", допълни Виктор Генев.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).