Ботевистите: Борим се за цялостна завършена козирка, а не метална конструкция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
13:06 / 08.11.2022
7107
Обединени фракции Бултрас, Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Сдружение ПФК Ботев излезе с обща позиция към ботевистите. В нея "жълто-черните" фенове разказват за срещата си с бившия премиер Бойко Борисов и за пореден път заявяват позицията си, че ще се борят за това стадион "Христо Ботев" да има цялостна завършена козирка, а не само метална конструкция.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на бултрасите:

Уважаеми Ботевисти,

На 05.11.2022г. в качеството си на председател на политическа партия, която е издигнала управлението на град Пловдив, Бойко Борисов се срещна с представители на жълто-черната общественост на северната трибуна на стадион Христо Ботев. В кратък разговор се опитахме за пореден път да търсим помощ в тежката битка за строежа на нашия дом. Опитахме се да разкажем за безпомощността ни да се борим с бюрократичните прийоми, с които възложител, архитект и изпълнител задушават опитите ни да се преборим за изпълнението на стадион "Христо Ботев“ по проект и най-вече за покритието на всички трибуни с цялостна завършена козирка, А НЕ МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ!

В резултат от тази среща, считано от днес в 14:30 ч., когато е следващата седмична оперативка за строителството на Колежа, а и на всяка следваща, ще присъства строителен инженер, изпратен лично от г-н Борисов.

Пред нас стои целта този човек да бъде запознат с проблемите, които срещаме ежеседмично при комуникацията си с възложител, архитект и строител, отговорни за завършването на стадиона по така мечтания от всички нас проект!

С надежда сме, че подкрепата, която е получило управлението на града ни, ще заслужи своето доверие, защото до момента в качеството им на възложител и контрольор на един от най-важните проекти в града са под всякаква критика и все повече ни карат да пристъпваме към крайни мерки! Доверието е изчерпано отдавна, а то може да бъде върнато само с реални действия преди местните избори следващата есен!

Господа заинтересовани лица, в срещата ни г-н Борисов ясно припомни, че гласуваните 12 милиона на общински съвет Пловдив са за покриването на стадион "Христо Ботев“ с ЦЯЛОСТНА ЗАВЪРШЕНА КОЗИРКА, без това да е свързано, с каквато и да е етапност и без значение от желанията ви да отклоните средства за видео наблюдение, осветление, пожароизвестяване, озвучаване и оповестяване към "правилните“ фирми на завишени цени!

Обединени фракции Бултрас

Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Сдружение ПФК Ботев


Виж коментарите (48)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).