Борисов разбра за големия проблем на "бултрасите", праща свой човек в общината

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
12:44 / 06.11.2022
5825
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с привърженици на Ботев (Пловдив), за да чуе лично от тях какъв е основният проблем при довършването на стадиона, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бившият премиер разговаря с феновете под дъжда на северната трибуна на съоръжението.

"Г-н Борисов, ако имаше козирка, сега нямаше да ни вали. Единственото, което ние искаме, е да си спазят обещанието и да завършат целия стадион с козирка, а не само за 2-3 хиляди души", заяви един от привържениците.

"Спомням си, че като се събирахме в Хисаря, вие казахте, че 8 милиона ще стигнат. Ние изтеглихме 12. Сега ми казвате, че пак не стигат", учуди се Борисов.

"Не ние - изпълнителят на поръчката. Всеки вторник ходим на оперативки в общината, имаме наш представител. Още февруари трябваше да бъдат готови проектите, а сега чухте Пламен Райчев как казва, че още не са предадени", бе масовият отговор на феновете. 

"Добре, вече ще си пращам аз човек за оперативките във вторник. Ще се разберем с вас, идва моят строителен техник, сядате и после той ми докладва. И приключваме с тая тема", допълни още Бойко Борисов.

Гледайте в прикаченото видео как протече срещата между него и привържениците на Ботев!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).