Локо осъществи ново партньорство, логото на компанията вече е на екипите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
19:33 / 04.11.2022
6489
ПФК Локомотив Пловдив осъществи ново партньорство, похвалиха се от "Лаута". То е с компанията Fuel Card, а логото й вече е на гърба на фланелките на “черно-белите". "Дебютът" на новия партньор на фланелките бе в дербито срещу ЦСКА-София преди 3 дни.

Fuel Card предлага иновативно решение за всеки един шофьор и всеки един собственик на автомобил. Картата дава възможност за зареждане на вашия автомобил на повече от 300 точки в цялата страна, информираха от ПФК Локомотив.

Ето какво още се казва в официалното съобщение на клуба:

Кое е различно? Опцията за зареждане през целия месец без да се заплаща горивото на момента – без да се дължат лихви, такси и комисионни! Съвсем просто е – спираш, зареждаш, получаваш отстъпка и ще платиш след 60 дни!

Fuel Card дава възможност за пазаруване и в магазините на всеки един от тези обекти, където също не се плаща веднага!

Процедурата по издаване на картите е улеснена и опростена, така че всяко едно физическо лице да я получи в рамките на един ден! Това може да се случи във всеки офис на Money+!


Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).