БК Академик: Ела в залата и подкрепи баскетболната гордост на Пловдив!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:32 / 02.11.2022
1290
Академик Пловдив се готви за първото си домакинство за новия сезон. Пловдивчани посрещат отбора на Шумен в мач от петия кръг в Национална баскетболна лига, който е на 3 ноември от 19:00 часа в зала "Сила".

Лъчезар и Иван ще изведат "Специалния отбор" на Тина Димитрова преди началото на мача и ще покажат златните си медали пред пловдивската публика. Двамата бяха част от сборен отбор от атлети на Спешъл Олимпикс и станаха победители в първия по рода си европейски баскетболен турнир на обединени младежки отбори от атлети с и без интелектуални затруднения, който завърши в италианския град Сансеполкро.

Всички баскетболисти от "Специалния отбор" ще получат подарък от Академик Пловдив.

От клуба отново са подготвили страхотни изненади за публиката. Всеки закупил билет за мача, ще участва в томбола за ваучер на стойност 50 лв от партньорите на клуба. За доброто настроение на публиката на полувремето ще се погрижат и децата от Nina Sport Academy.

Академик търси първата си победа от началото на сезона, след като загуби първите 4 срещи. Шумен е с две победи и две загуби от началото на сезона.

Под въпрос за Академик е Омар Крайем. Пловдивчани загубиха последния кръг от Черно море Тича като гост, а Шумен спечели като домакин на Берое. През миналия сезон Академик записа три победи срещу Шумен.

Съдии на двубоя ще са Иван Маринов, Владимир Занев и Мирослав Камбуров.

"Ела в залата и подкрепи баскетболната гордост на Пловдив", призоваха от Академик.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 15
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).